فروشگاه اینترنتی گویاکابل ارائه دهنده انواع سیم و کابل از جمله کابل مخابراتی میباشد. کابل مخابراتی باعث برقراری ارتباط از راه دور میشود و شامل انتقال الکترونیکی ایمپالسها از طریق تلفن، رایانه و تلویزیون است.
با توسعه و پیشرفت فناوری پتروشیمی در ساخت مواد پلاستیکی جهت پوشش و عایق کردن انواع کابل مخابراتی و غلاف این نوع از کابل ها باعث گسترش روز افزون استفاده از کابل های مخابراتی و انواع مختلف آن شده است. در ادامه به طور کامل با کابل مخابراتی چیست آشنا خواهید شد.
با توجه به گسترش کابل مخابراتی با روکش مواد پلاستیکی بعد از جنگ جهانی دوم، روز به روز مصرف آن افزایش یافت و در قرن حاضر جانشین کابلهای کاغذی شده است. معمولا ماده اصلی این کابل ها مس و مواد حاصل از صنایع پتروشیمی است.
در میان انواع کابل ها، کابل مخابراتی پر استفاده ترین و مهمترین و محبوب ترین کابل ها به شمار می روند، این نوع از کابل ها بیشترین استفاده را در تاسیسات شهری و خانگی دارند. کابل مخابراتی معمولا در دو نوع مسی و نوری تولید می شوند و به دو طریق یعنی هوایی و زمینی استفاده می شود.
افزایش روزافزون جمعیت و گسترش ارتباطات در قرن 21، موجب شده تا از کابل مخابراتی به طور گسترده ای در سطح شهر و روستا ها استفاده شود؛ و همین موضوع باعث شده تولید کنندگان بیشتری در سطح کشور و خارج از کشور انواع کابل های مخابراتی با کیفیت های مختلف را تو. لید کنند. مارک های مختلفی از کابل مخابراتی هوایی و زمینی در بازار محصولات الکترونیکی وجود دارد، اما خرید مناسب ترین کابل از بازار داخلی، کار راحتی نیست.
توصیه میکنیم برای دانستن قیمت و خرید کابل مخابراتی با افرادی که در این زمینه تخصص دارند مشورت کنید و به نمایندگی های معتبر و یا فروشگاه محصولات صنعتی و الکترونیکی به صورت حضوری و یا اینترنتی مراجعه کنید.
مراکز گوناگونی در شهرها وجود دارد که انواع کابل مخابراتی با کیفیت را برای مصرف کننده به فروش می رساند، مانند فروشگاه های محصولات صنعتی، مغازه های فروش لوازم صنعتی کوچک، نمایندگی ها، مراکز دولتی و … این مراکز خدمات مورد نیاز برای مشتریان را فراهم می کنند.
سالانه خریداران زیادی به این نمایندگی مراجعه کرده تا این محصول با ارزش را به صورت عمده خریداری و آن را به بازار ارائه دهند. شما خریداران عزیز می توانید به راحتی و با مراجعه غیر حضوری به این نمایندگی ها در سراسر کشور کابل مخابراتی و انواع محصولات دیگر مورد نیاز خود را با صرف کمترین هزینه خریداری نمایید.
هرگونه نظرات و سوالات خود را درباره کابل مخابراتی چیست از طریق نظرات با ما مطرح کنید.
کارشناسانگویا کابل در کمتر از ۲۴ ساعت پاسخگوی شما خواهند بود.
شروع ارتباطات از راه دور با اختراع تلفن در سال 1874 آغاز شد. اگر چه در حال حاضر استفاده از تلفنهای ثابت بسیار مرسوم نیست، اما مشاغل و ساختمانهای اداری هنوز هم به طور مرتب از آنها استفاده میکنند.
کابل مخابراتی در برنامههای متنوعی از جمله موارد زیر مورد استفاده قرار میگیرد :
1 . استودیو ضبط
2 . انتقال داده
3 . فرستنده رادیویی
4 . واسطهها
5 . مدارهای الکترونیکی
6 . شبکه سازی
6 . در برنامههایی که مورد نیاز به محافظ RF است
ساخت و سازهای کابل مخابراتی حاوی هالوژن نیست، به این معنی که آنها سمیتر و سازگار با محیط زیست هستند.
کابل مخابراتی برای ارسال سیگنالهای اطلاعاتی با فرکانسهای مختلف استفاده میشود. این کار را میتوان با الیاف نوری، رسانای کواکسیال، رسانای مس یا جفت سیم پیچ خورده انجام داد. کابل مخابراتی نوری و مسی به دو صورت هوایی و زمینی قابل نصب میباشند. کابل کواکسیال با جنس مسی یکی از متداولترین کابلها میباشد. کابل مخابراتی با کابلهای برقی، هم از لحاظ عملکرد و هم در طراحی، کاملا متفاوت هستند. کابلهای برقی برای ولتاژهای بالا و بارهای جریان بالا طراحی شدهاند، در حالی که هر دو ولتاژ و جریان در یک کابل مخابراتی اندک هستند.
کابل مخابراتی هوایی
کابل مخابراتی هوایی توسط یک سیم فولادی، الیاف شیشه ای جاسازی شده در ژاکت، یا با استفاده از رسانای فولادی با روکش مس پشتیبانی میشوند. این مدل کابل که در محیطهای بیرون و در فضای باز مورد استفاده قرار میگیرد، برای انتقال اطلاعات و دیتا کاربرد دارد. روند نزولی استقرار کابل هوایی به این دلیل است که به دلیل شکننده بودن آن، باید به شدت عایق بندی شود تا در برابر آسیب در برابر آب و هوا، باد شدید و حتی پرندگان محافظت شود.
در صورت نیاز به تقویت کابل، بر هزینه و زمان تاثیر خواهد گذاشت. در مناطق شهری، وقت بیشتر برای تقویت کابلها، اغلب میتواند برای مسئولان برنامه ریزی محلی مشکلاتی را ایجاد کند. از این رو، کابل مخابراتی هوایی برای توزیع روستایی بسیار مناسب است و به خصوص برای نصب در زمینهای دشوار مانند مناطق پر کوه، جنگلهای متراکم، مناطق ساحلی کاربرد زیادی دارد. کابل هوایی با روکش مشکی از انعطاف پذیری کمتری نیز برخوردار است. همچنین، میزان خرابی کابلهای هوایی بیشتر از کابلهای زمینی است.
کابل مخابراتی هوایی خراسان افشارنژاد
کابل مخابراتی زمینی
کابل مخابراتی زیر زمینی نوع دیگری از کابل مخابراتی است. این نوع کابل با روکش طوسی برای محیطهای داخلی ساختمان کاربرد دارد. همچنین، کابل زیرزمینی، رشته فولادی با استحکام بالا است که اجازه میدهد تا آن را در اعماق اقیانوس تا 4/5 مایل (7315 متر) نصب نمود. کابل مخابراتی زمینی ضد آب هستند. استقرار این نوع کابلها بر خلاف کابل هوایی، با دفن شدن در زیر نقطه انجماد در زمین، در برابر صدمات آب و هوا محافظت میشوند. این امر باعث میشود استقرار فیبرهای مدفون نسبت به استقرار فیبرهای هوایی در مناطقی که دارای هوای شدید زمستان هستند، کارایی بیشتری داشته باشند.
با این حال، کابل مخابراتی زمینی برای محافظت در برابر صدمه، باید در اعماق زمین دفن شود، که میتواند پرهزینه باشد. موانع پیش بینی نشده ، مانند ریشههای درخت کشف نشده، میتوانند به طور چشمگیری به زمان و هزینههای یک پروژه بیفزایند. به علاوه، اگر کابل فیبر مدفون آسیب دیده باشد، تعمیر آن دشوار است. اما اگر در یک محیط شهری از کابل زمینی استفاده شود، ممکن است از نظر برنامه ریزی و پیروی از مقررات محلی انتخاب بهتری باشد.
ویژگیهای کابل مخابراتی چیست ؟
هر کدام از کابل مخابراتی خصوصیات مخصوص به خود را دارند، برای مثال کابل های هوایی از روکشی مستحکم شکل گرفته اند که در برابر بارندگی و نور خورشید مقاوم باشند. معمولا این نوع از کابل ها به رنگ مشکی بوده و به واسطه روکش مستحکم، قابلیت خمش کمتری دارند و شکننده تر می باشند، از این مدل کابل بیشتر در محیط های بیرونی یک ساختمان استفاده می شود که معمولا به آن ها outdoor گفته می شود.
معمولا قطر مغزی کابل های مسی هوایی در بازار به ۴ سایز دسته بندی می شوند:
۴ میلی متر ۵ میلی متر (مرسوم به صفر پنج)
۶ میلی متر (مرسوم به صفر شش)
۸ میلی متر (مرسوم به صفر هشت)
همچنین کابل مخابراتی زمینی بیشتر به رنگ طوسی بوده و از نظر انعطاف پذیری در شرایط خوبی هستند و در محیط داخلی ساختمان بیشترین کاربرد دارند. این نوع از کابل ها از فروش بیشتری در بازار محصولات صنعتی نیز برخوردار هستند.
جنسکابل مخابراتی هوایی و زمینی، موجود در بازار به دو حالت است که بستگی به نوع استفاده شما دارد تا انتخاب نمایید.
مانند کابل های مخابراتی مسی و کابل های مخابراتی نوری که در در صنعت مخابرات بیشترین استفاده را به خود اختصاص داده اند.